Hoe kan ik dit fantastische jaar nou beter afronden dan met een Award bij de Masters of Dutch Wedding Photography. Wat een eer! Dat de strandbruiloft van Sanne en Helena, bij welke deze foto genomen is, een bijzonder plekje in mijn hart heeft, had ik bij de sneak preview al laten blijken. Dat nu ook nog eens een foto uit deze trouwreportage dusdanig door de gerenommeerde collega’s uit de jury gewaardeerd word, maakt 2015 voor mij helemaal compleet! Ik moet daarbij zeggen dat ik tijdens het fotograferen van deze foto al besefte dat ik een bijzonder moment te pakken had! Er was die dag slecht weer voorspelt geweest, maar uiteindelijk hadden we niets te klagen – het was een bedekte maar droge dag geworden. Tijdens het feest bij Beachclub Millers Beach bij Kijkduin echter begon de zon ineens toch nog tussen de wolken uit te gluren. Het leek erop dat we nog een mooie zonsondergang zouden krijgen. Naarmate het water zich verder terug trok vormde zich kort voor het strand een rotsheuvel waar massa’s meeuwen vertoefden. Voor de grap zei ik tegen Sanne en Helena dat het een mooie foto zou geven als ze daar op zouden gaan staan – ik zag het helemaal voor me ook zou dat inhouden dat ze daarvoor een stukje moesten zwemmen. Gelukkig was dat uiteindelijk niet echt nodig, want toen we voor het laatste stukje zonsondergang het strand opkwamen, had het water zich nog verder terug getrokken en gaf een pad naar dat eilandje vrij. Terwijl de twee bruiden langs de waterkant slenterden lag ik in het zand heel wat foto’s te maken. Toen Sanne en Helena bij het rotspad waren aangekomen pakten ze de zoom van hun jurken op en renden op de meeuwen af. Ik zag hoe die scene zich voor mijn lens ontvouwde en schoot eigenlijk een beetje vol – zo volmaakt zag het er voor mij uit.

Masters Award voor Soulmates Images

Kijk hier voor mijn laatste Dutch Masters Bruidsfotografie Award. 

10 Comments

 • Irene schreef:

  Van harte gefeliciteerd Isabel. Heel mooie foto. Awardwaardig!

 • Helena schreef:

  Behalve waanzinnig mooie foto’s kun je ook nog super schrijven. Erg leuk om te lezen! Op naar 2016, dat het maar een liefdevol en gezond jaar mag worden met nog vele fantastische fotomomenten.

  • Soulmates Images schreef:

   Haha, lief Helena!! Het maken van de foto’s gaat me wel wat makkelijker af dan het schrijven en ik vrees altijd dat mijn Duitse afkomst voor flink wat schrijffouten zorgt 😉 Maar ach, het komt recht uit mijn hart! Ook voor jullie een fantastisch 2016 vol liefde en lol!

 • Sanne schreef:

  Waauw. Mooi omschreven, ja! Dit brengt me ook weer terug naar dat moment, waarvan ik wist dat het wel een mooi plaatje zou gaan worden! En nu ook nog bekroond met een award! Mooie afsluiting van 2015 inderdaad! Op naar 2016 met nog meer mooie foto momenten!

 • Christelijke de Kroon schreef:

  Super, proficiat hoor!!!! Je hebt het ook echt verdiend meid!!!

 • Petra schreef:

  Prachtige foto! Gefeliciteerd!