December Bruiloft Klooster Bethlehem: Voor deze laatste bruiloft van het jaar kwamen voor mij wel heel veel favoriete eigenschappen bij elkaar: Een fantastische, warme familie met twee kanjers van kinderen, het begin van de dag in mijn favoriete Brabants dorpje Esch, het opmaken van de bruid bij mijn favoriete kapsalon MOOI, ceremonie en feest bij één van mijn favoriete trouwlocaties Klooster Bethlehem en het feest verzorgd door Top DJ Marcel. Daarbij moet ik stiekem bekennen dat de jurk van de bruid op het punt staat om de top-positie van mijn favoriete trouwjurken over te nemen. Als ik later een uitgebreid blog over deze bruiloft plaats zal ik de knoop hierover doorgehakt hebben. Voor nu eerst maar een korte sneak preview. Echter niet zonder mijn dank uit te spreken aan Top bruidsfotograaf Sander van Mierlo van FLEXmi, die ik gevraagd had om als 2nd shooter mee te gaan, maar die op deze bruiloft zo veel meer geleverd heeft. De twee onderste twee beelden zijn van hem en er volgend nog veel meer prachtplaten…

Opmaken van de bruid bij MOOI in Esch Opmaken van bruid en bruidsmeisje bij MOOI in Esch

Bruid en bruidsmeisje voor de ceremonie Kort voor de ceremonie

Bruidsportret bij Klooster Bethlehem Familieportret in de tuin van Klooster Bethlehem

Ceremonie bij Klooster Bethlehem Aan het einde van de ceremonie in de kapel van Klooster Bethlehem

Bruidskinderen als DJ's Concurrentie voor de DJ

 

Voor meer trouwfoto’s – met of zonder bruidskinderen – klik hier

6 Comments