Een eigen trouwauto – mijn man en ik hebben er al wel vaker over gesproken. Puur omdat we van auto’s houden, en dan zeker van charmante oude wagentjes. De Nissan Figaro was mij al wel af en toe opgevallen – elke keer ving ik er maar een glimp van op, want zo erg veel rijden er in Nederland niet rond. Maar toen het duidelijk was dat er een nieuwe auto voor mij zou komen, wist ik al gauw dat dit de enige was, die ik wilde. En omdat deze auto voor mij voldoet aan een perfecte trouwauto, zal ik hem voortaan ook aanbieden voor ‘mijn’ bruidsparen. Dit wetende hebben we wat extra aandacht geschonken aan het opknappen van deze kanjer. Er is een volledig nieuwe – hele gave – binnenbekleding van leer ingekomen, met stoelverwarming. Binnenkort krijgt “Flynn” (jaja, alle Figaros moeten dus een eigen naam hebben) ook zijn eigen website. Op dit moment heeft hij al een eigen Facebook-pagina. Neem gerust een kijkje om van zijn avonturen op de hoogte te blijven. Ondertussen heeft onze nieuwe trouwauto al twee model-klusjes gehad. Hier alvast een paar eerste kiekjes. Flynn is inzetbaar als trouwauto vanaf het trouwseizoen 2016.

Trouwauto bij Klooster Bethlehem Eerste real wedding bij Klooster Bethlehem

  Nissan Figaro als trouwauto Flynns eerste modellenopdracht voor een Styled Wedding Shoot

Trouwauto met fantastische binnenbekleding De luxe nieuwe binnenbekleding

Kijk hier voor een sneakpreview van de winterbruiloft bij Klooster Bethlehem.