Voor een newbornshoot gebruik ik het liefst lifestylefotografie. Bij deze familie in Eindhoven sloot dit helemaal aan. Ik kan wat meer de tijd nemen en me aanpassen aan het schema van het kind, terwijl ik het leven vastleg zoals het zich voor mijn camera ontvouwt. Deze familie had ik al vaker voor de lens gehad, echter nu voor het eerst met baby erbij. Wat een feest! Ik kwam echt in een bad van liefde en tederheid terecht. So mooi om te zien. Hier alvast een kleine teaser van deze lifestyleshoot. Binnenkort meer!

 

 

 

 

Lifestylefotografie na de geboorte Bij een newbornshoot Amerikaanse stijl moet ik deze heerlijke plaatjes missen

Newbornfotografie na het wakker worden Kijk mama, ik ben wakker

Moeder en dochtertje Fris uit het badje

Newbornshoot thuis Wat een heerlijke baby! 

Kijk hier voor lifestylefotografie in Den Bosch met ook zo’n prachtige jonge dame.