Als kind had Moederdag voor mij geen betekenis. Mijn eigen moeder vond het maar commerciĆ«le “Quatsch” en dus werd het ook niet gevierd! Maar ik herinner mij nog goed mijn eigen eerste Moederdag! Na een hele tijd ongewenst kinderloos te zijn geweest, was dit voor mij zo bijzonder om te vieren. Daar was dit kindje in de kinderwagen met een gigantische bos bloemen op schoot, en sindsdien word ik elk jaar door mijn mannen flink verwent: Zelfgeschreven briefjes en knutselwerkjes, bloemen en vers geperste jus op de ontbijttafel. Ik geniet ervan!! Maar ik sta er ook elke keer weer bij stil, dat dit niet voor iedereen is weggelegd. So ben ik extra blij om het wonder dat moederschap heet, het mooiste dat er is! Hieronder een ode aan de moeder met een aantal van mijn favoriete moeder-kind-foto’s uit de afgelopen periode. Ik denk dat deze fotografie exact weergeeft wat ik wil zeggen: Er gaat niets over de liefde tussen een moeder en haar kind(eren).

Gezinsfotografie moeder en dochter Blije mama

Gezinsfotografie moeder en dochter Fotografie in de Drunense Duinen

Gezinsfotografie in het bos Heerlijk momentje

Fotografie van moeder en dochter Met mama naar buiten

Moeder met pasgeboren baby Voor het eerst moeder

Moeder en zoon in de duinen Een dikke zoen

Spontane gezinsfotografie Samen de natuur in

Moeder en baby Fotografie op Moederdag Moederdagsfotografie van afgelopen jaar

Moeder danst met kinderen Samen dansen

Bruidsfotografie met kinderen Moeder en bruid

Moeder en dochter Mama is de liefste

Moeders met hun kinderen Flink knuffelen

Moeder met haar pasgeboren baby Pas geboren

Fotografie van moeder en dochter Zo moeder, zo dochter

Moeder in wording Moeder in wording

Newborn-Lifestyle-fotografie Herkenning

Moeder en dochter in de Drunense Duinen Je hoort bij mij

Handen van moeder en dochter Ik ben dol op handen!

Moeder en dochter in de speeltuin Even het spelen onderbreken om een dikke knuffel aan mama te geven

Fotografie in de dierentuin Samen er op uit

Moederliefde Bij mama is het het fijnst 

Het zonnetje in huis Het zonnetje in huis

Moeder en zoon op verkenning Samen op verkenning

Moeder en dochter op de Sonse Heide Kleine en grote avonturen

Drie generaties Drie generaties

Stralende moeder en dochter Ze staan er stralend op

Fotografie tijdens de borstvoeding Heel dicht bij

Fotografie met twee moeders Twee moeders

Een bloemetje voor Moederdag En ten slotte voor alle moeders een prachtige bos bloemen!

 

Voor de complete fotografie van Moederdag van afgelopen keer bij Fiene thuis click hier