Als kind had Moederdag voor mij geen betekenis. Mijn eigen moeder vond het maar commerciĆ«le “Quatsch” en dus werd het ook niet gevierd! Maar ik herinner mij nog goed mijn eigen eerste Moederdag! Na een hele tijd ongewenst kinderloos te zijn geweest, was dit voor mij zo bijzonder om te vieren. Daar was dit kindje in de kinderwagen met een gigantische bos bloemen op schoot, en sindsdien word ik elk jaar door mijn mannen flink verwent: Zelfgeschreven briefjes en knutselwerkjes, bloemen en vers geperste jus op de ontbijttafel. Ik geniet ervan!! Maar ik sta er ook elke keer weer bij stil, dat dit niet voor iedereen is weggelegd. So ben ik extra blij om het wonder dat moederschap heet, het mooiste dat er is! Hieronder een ode aan de moeder met een aantal van mijn favoriete moeder-kind-foto’s uit de afgelopen periode. Ik denk dat deze fotografie exact weergeeft wat ik wil zeggen: Er gaat niets over de liefde tussen een moeder en haar kind(eren).

Gezinsfotografie moeder en dochterBlije mama

Gezinsfotografie moeder en dochterFotografie in de Drunense Duinen

Gezinsfotografie in het bosHeerlijk momentje

Fotografie van moeder en dochterMet mama naar buiten

Moeder met pasgeboren babyVoor het eerst moeder

Moeder en zoon in de duinenEen dikke zoen

Spontane gezinsfotografieSamen de natuur in

Moeder en babyFotografie op MoederdagMoederdagsfotografie van afgelopen jaar

Moeder danst met kinderenSamen dansen

Bruidsfotografie met kinderenMoeder en bruid

Moeder en dochterMama is de liefste

Moeders met hun kinderenFlink knuffelen

Moeder met haar pasgeboren babyPas geboren

Fotografie van moeder en dochterZo moeder, zo dochter

Moeder in wordingMoeder in wording

Newborn-Lifestyle-fotografie Herkenning

Moeder en dochter in de Drunense DuinenJe hoort bij mij

Handen van moeder en dochterIk ben dol op handen!

Moeder en dochter in de speeltuinEven het spelen onderbreken om een dikke knuffel aan mama te geven

Fotografie in de dierentuinSamen er op uit

MoederliefdeBij mama is het het fijnst 

Het zonnetje in huisHet zonnetje in huis

Moeder en zoon op verkenningSamen op verkenning

Moeder en dochter op de Sonse HeideKleine en grote avonturen

Drie generatiesDrie generaties

Stralende moeder en dochterZe staan er stralend op

Fotografie tijdens de borstvoedingHeel dicht bij

Fotografie met twee moedersTwee moeders

Een bloemetje voor MoederdagEn ten slotte voor alle moeders een prachtige bos bloemen!

 

Voor de complete fotografie van Moederdag van afgelopen keer bij Fiene thuis click hier