Over deze familieshoot in Son en Breugel ben ik wel erg enthousiast. De opdracht was om absoluut geen geposeerde foto’s te maken, en oh wat hou ik daarvan! Ik heb heel veel foto’s, die ik graag wil laten zien – maar voor nu even een korte teaser. Je zou kunnen zeggen, dat we een beetje pech met het weer hadden, maar het geluk kregen we dubbel en dwars terug: We hebben een heerlijke familieshoot gemaakt, die authentieke foto’s heeft opgeleverd en nog nooit eerder kwamen mij de in dit gebied levende bizons in beeld. Hoe dicht bij ze kwamen, dat zal ik binnenkort laten zien …

 

Familieshoot met veel lol Wat een heerlijk sfeertje!

Bizons bij de familieshoot En ineens waren ze daar

Schuilen tijdens de familieshoot En dan moest er toch geschuild worden voor de regen

Voor nog een familieshoot in Son en Breugel – met geposeerde en ongeposeerde foto’s – kijk hier