Ondertussen zijn er al flink wat mensen die mij laten weten dat ze elke keer weer uitkijken naar de volgende foto voor mijn project van kinderfotografie met dieren. Er is nu ook een passende naam gevonden: Little Soulmates. Nu de lentebloesem en een behoorlijk warm zonnetje ons laten genieten van de eerste tekenen van een nieuw seizoen, wilde ik graag nog alle kinderfoto’s die ik in de winter voor het project had gemaakt in één blog plaatsen. Ik ben wel benieuwd welke foto jullie favoriet is. Laten jullie het mij weten in de comments? Misschien ook met een uitleg waarom. Dat dient voor mij dan wellicht weer als inspiratie voor de volgende foto’s. Een commentaar achter laten kan ook op mijn Facebook pagina. Volg je mij daar nog niet? Doe dat dan vooral hier. Voor de lente zijn de eerste foto’s al weer in de maak. Ik kan echt niet wachten om alles waar we nu aan werken vast te leggen en met jullie te delen!!

meisje met ezel en kittenKinderfotografie in de sneeuw met ponykinderfotografie met cello en hondkinderfotografie met rendierenkinderfotografie met hondkinderfotografie met hondenslee
Heb je de Little Soulmates kinderfoto’s van de herfst nog niet gezien? Die vind je hier.