Geboortefotografie Eindhoven. Al voor de derde keer mocht ik in dit prachtige gezin een geboorte meemaken. Je zou denken dat het dan haast routinewerk word, maar niets is minder waar. Nog nooit was ik zo zenuwachtig voor een bevalling. En nog nooit eerder had ik allerlei nachtmerries waarin ik het moment van de geboorte miste. Best wel zenuwslopend. En regelmatig denk ik dan ‘Ik ga nooit meer een bevalling fotograferen’. Maar ja, laten we eerlijk wezen: Zodra ik dan na een bevalling weer thuis ben denk ik: ‘Wanneer mag ik weer’? Het is gewoon té mooi om mee te mogen maken. Het was deze keer wel maar weinig tijd om te genieten van de bevalling zelf. Was grote zus Sophie al snel op de wereld gekomen, Lisa had nog veel meer haast. Een kwartier nadat we in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven aankwamen lag ze al op mama’s buik. Omdat Lisa besloten had om overdag haar entree te maken, kon ik wel tenminste nog het eerste bezoek van grote broer en zus meemaken. En dat is dan ook weer heel bijzonder! Bedankt lieverds, dat ik er weer bij mocht zijn! En stiekem blijf ik toch hopen op nummer 4 😉

Bevalling in het Catherina ZiekenhuisSteun door de partner tijdens de bevallingGeboortefotografie in het ziekenhuisGezinnetje compleetGeboortefotografie EindhovenGeboortefotograaf EindhovenEerste zuigreflexGrote broer bellenVoorstellen aan grote broer en zusBaby voor het eerst op deweegschaalGeboortefotografie EindhovenBevallingsfotografie EindhovenVoor het eerst aangekleed

Ook foto’s van de geboorte van grote zus Sophie zien? Klik hier: Geboortefotografie Eindhoven: De geboorte van Sophie