Ja, daar is die weer ‘het vleugje magie’! Ik weet niet of het ligt aan al die magische boeken die ik de laatste tijd met Melvin aan het lezen ben of aan de workshop met Elena Shumilova die ik deze herfst gevolgd heb bij Photos from Ireland, waar magie ook een rol in heeft gespeeld. Wat ik wel weet is dat magie in 2019 een grote rol in mijn leven gaat spelen. In mijn kinderfotografie sowieso en ik heb al eerste tekenen van magie in mijn familiefotografie ontdekt. Maar ook in mijn leven buiten de fotografie om gebeuren de laatste tijd magische dingen. Spannend, maar vooral heel mooi!! Het zorgt er in ieder geval voor dat ik niet kan wachten op alle mooie uitdagingen die de komende maanden op me staan te wachten. Voor nu wilde ik graag mijn favoriete beelden uit mijn kinderfotografie van de afgelopen weken delen, waarvan enkele nog niet op de website te vinden zijn. En er komt super veel moois aan de komende tijd. So stay tuned …

Kinderfotografie met kat en pompoen in BoxtelKinderfotografie met konijn en viool in VughtKinderfotografie met kikker in IerlandKinderfotografie met knuffel in IerlandFamiliefotografie met kat in VughtKinderfotografie met 18 puppies in Kinderfotografie met kippen in VughtKinderfotografie met magisch lichtFamiliefotografie in magisch bos in IerlandKinderfotografie Texel

 

Nog meer kinderen voor mijn camera? Klik hier.