Koeien knuffelen is iets dat je steeds meer tegen komt. Voor de viering van deze 50e trouwdag werd het gouden bruidspaar van de familie getrakteerd op dit populaire uitje. Eerst mochten ze in de sfeervolle Boerensuite in Riel vertoeven waar ze heerlijk in de watten gelegd werden en we flink wat familiefoto’s hebben gemaakt. Toen ging het naar de overkant, naar Boerderij Van’t Zandeind om de daar levende Belgisch Witblauw koeien eens lekker door te knuffelen.
Wat bij aankomst op de boerderij het eerste opviel was een grote groep Lakenvelder moederkoeien vergezeld door hun kalfjes, samen in één grote wei. Wat een prachtig gezicht, zo iets kom je niet meer veel tegen. Het gouden bruidspaar mocht met zijn twee dochters even proberen contact te maken met de Lakenvelders, maar terwijl de moederkoeien best even wilden komen snuffelen, waren de kalfjes wat schuwer. Dus dan maar met de hele familie naar de wei met de Belgisch Witblauw koeien. Het hek was nauwelijks open en deze 1000 kilo dieren kwamen gelijk een kijkje nemen. Ja hoor, geborsteld worden en knuffelen dat wilden ze wel! Natuurlijk werden er ook veel selfies gemaakt, gingen ook de stoerste mannen mee knuffelen en werd aan het einde nog gedacht aan de kalfjes die minder geluk hebben gehad en die daardoor zonder moeder dicht bij de boerderij opgroeien.

Nog een familieshoot met dieren zien? Hier vierde de familie tussen de wilde dieren in de Beekse Bergen.

6 Comments

 • Bianca schreef:

  Prachtig! Onze ouders waren zeer verrast en hebben genoten! ❤️ Nu kunnen ze nog nagenieten met hulp van jou shoot! Thanx ????

 • Hannie Breukhoven schreef:

  Wat leuk om te zien! Nog Gefeliciteerd Joop en Gerrie en de rest van de familie!

 • Joop en Gerry kerkhof schreef:

  Wij hebben zeker genoten en wat een prachtige foto’s
  Groetjes Joop en Gerry