In het vakantiepark van de Beekse Bergen heb ik al vaker mogen fotograferen, nu was het een primeur voor mij om een familieshoot in het nieuwe Safari Resort te mogen fotograferen. Het was een heerlijke maar ook ‘overdonderende’ ervaring. Heerlijk in zo ver dat ik weer eens een prachtige familie voor de lens had waar de liefde overal van af spatte. Het zonnetje liet wel even op zich wachten, maar de prachtige herfstkleuren en zorgvuldig uitgekozen kleding van deze familie zorgden toch voor stralende warmte. Overdonderend omdat ik eigenlijk geen idee had, hoe het nieuwe concept van de Beekse Bergen eruit zou zien en hoe dicht op sommige dieren je in je huisjes daar vertoeft. Maar we begonnen eerst maar in het bos – veel te leuk ook met al die bladeren om daar niet van te genieten!

Familiefotografie in het bosLekker stoeien in het bosGenieten van de herfstFamiliefotografie met ruimte om te spelenIn de herfst in het bosEn ondanks dat ik het liefst zo veel mogelijk spontane momenten vast leg is er – voor wie dat wil – altijd ook ruimte voor enkele portretfoto’s.
Familiefoto's in het Safari ResortLove is in the airDaarna terug richting het Safari Resort
Struisvogels in het Safari ResortDe struisvogels lieten zich niet dichterbij lokken
Giraffen in het Safari ResortMaar de giraffen kwamen toch wel heel dicht bij de huisjes langs
Bellenblaas in het Safari ResortWachten op meer dieren
Knuffelen met opaKnuffelen met opa
Op een picknickdeken wachten op de dieren in het Safari ResortOp het terrasje bij het Safari ResortStruisvogels in het Safari ResortEn dan komen de struisvogels toch nog langs geracet
Familiefotografie met struisvogel

Als je in de Beekse Bergen verblijft, of dat nu in het vakantiepark is of in het Safari Resort, dan ben je vaak eindelijk eens met de hele familie lekker ontspannen bij elkaar. Een perfect moment voor een familieshoot! Wil je dat nou ook? Neem dan graag contact op voor de beschikbaarheid.

Wil je nog een blog bekijken van een heerlijke shoot in de Beekse Bergen klik dan hier.