Familiefotografie aan zee – dat blijft toch wel één van mijn favoriete bezigheden. Maar om de één of andere reden ben ik met deze shoot in Westenschouwen extra blij. Meestal blog ik niet zo veel foto’s, maar deze keer kon ik maar niet stoppen met selecteren. Sowieso vind ik het natuurlijk heerlijk om aan zee te fotograferen. Dat is echt mijn plekje om op te laden. Dan geniet ik er ook nog eens dubbel van als de mensen voor mijn lens niet van poseren houden en gewoon lekker zich zelf zijn voor de camera. Lees: Gewoon hun eigen gang gaan zonder zich er te druk om te maken dat ik er ook nog bij ben. Maar wat deze fotoshoot aan zee nog eens extra bijzonder voor mij maakte was dat ik van deze twee kanjers jaren geleden al de bruiloft mocht fotograferen. En in die periode daartussen ook al eens een mini-shoot. Hoe mooi is het dan om na al die tijd nog steeds de liefde ervan af zien te spetteren. Om er getuige van te mogen zijn hoe een verliefd stel zich ontwikkeld tot een warm en hecht gezin. Dit is waarom ik er zo intens van geniet om de hele cyclus van het leven en de liefde te fotograferen. Daardoor kan ik hele families door zo verschillende momenten van de liefde begeleiden. Ik ben hier nog lang niet klaar mee – voor mij mag dit nog eeuwig zo door gaan! En wat de familiefotografie aan zee betreft: Who’s next?

Spelen in het zandVoetballen aan zeeVrolijke fotoshootMama en papa stoeien tijdens de fotoshootFamiliefotografie aan zeeVerstoppertje aan zeeVerstoppertje tijdens de familieshootVerstoppertje tijdens de familieshootFamiliefotografie aan zeeBroer en zus tijdens de familiefotografieRustig momentje tijdens de fotoshootStoeien tijdens de familiefotografieZand in het haarStoeien aan zeeFamiliefotografie op het strand van WestenschouwenFamiliefotografie op het strand van WestenschouwenHet strand van WestenschouwenFamiliefotografie aan zeeMoeder en dochter aan zeeMoeder en dochter tijdens de familieshootOntzanden na het fotograferenLiefdevolle familiefotografieStrandopgang WestenschouwenHup in de kofferbak
Nog meer familiefotografie aan zee? Klik dan hier.