Familiefotografie Udenhout: Als je in de Drunense Duinen fotografeert ontkom je natuurlijk niet aan heel veel zand, maar deze drie kinderen waren er wel extra dol op! Hutten bouwen in het zand, tunnels graven in het zand, zand in de haren, zand op de voeten en zand in het fruithapje. En toen ik weer terug was, heel veel zand op kantoor. En dan weten jullie gelijk hoe veel ik heb genoten van deze shoot! Als ik met de wind in mijn haar en mijn voeten in het zand een familie vast mag leggen die zo liefdevol met elkaar omgaat, dan kan mijn dag niet meer stuk! En als ik dan ook nog de transformatie van een monster t-shirt mee mag maken, heb ik gelijk weer energie voor de rest van deze week!

Drunense Duinen in augustusHutten bouwen in de Drunense DuinenKinderfotografie Drunense DuinenHandjes vol zandFamiliefotografie met monster t-shirtSpelen in de Drunense DuinenFamiliefotografie UdenhoutMama en papa op de fotoMoederliefdeFamiliefotografie UndenhoutZand in het haarFamiliefotografie Udenhout
Deze twee fantastische jongens heb ik afgelopen jaar nog mogen vastleggen voor de kindershoots die Peace by Melvin ten goede kwamen. Nog een keer terug kijken? Klik dan hier.

 

2 Comments