Paardenfotografie Den Bosch: Marloes leerde ik kennen via haar creatieve ontwerpstudio Studio Daad. Heb je binnenkort iemand nodig voor het ontwikkelen van branding of enthousiasmerende ontwerpen, neem dan beslist een kijkje op haar website! Nu mocht ik een fotoshoot voor Marloes verzorgen en dat vind ik voor mensen die zelf in een creatief vak zitten altijd een beetje extra spannend. Toen ik echter hoorde met wie Marloes op de foto wilde – met haar prachtige schimmelmerrie Cadenza namelijk – was ik gelijk mega-enthousiast. De datum die we geprikt hadden, kwam met uitzonderlijk mooi weer. Te mooi eigenlijk, oftewel heel erg heet. Hoe tof is het dan als klanten bereid zijn al ’s morgens om 6 uur af te spreken! Niet alleen aangenamer voor mens en dier, maar vooral zo veel voordeliger voor het licht. Bedankt Marloes – het was een genot om twee zo prachtige dames voor de lens te hebben!
Ter paard in Den BoschPaardenfotografie in de vroege ochtendPrachtig Den BoschWestern StijlIn galop door Den BoschIn galop door Den BoschPaardenfotografie met schimmelPaardenfotografie Den BoschPaardenfotografie Den BoschLiefdevolle paardenfotografieLiefdevolle paardenfotografiePaardenfotografie Den BoschBossche HeideFotoshoot op de Bossche HeidePaardenfotografie Den Bosch

4 Comments

 • Irene schreef:

  Je hebt het weer gedaan Isabel. hart en ziel van deze twee in beeld gebracht.

  • Soulmates Images schreef:

   Dank je wel Irene! Jij kan het weten – jij bracht deze twee bij elkaar. Ze zijn zo mooi samen!

 • Marloes schreef:

  Zo onwijs enthousiast en blij met deze foto’s! Het laat echt de connectie zien die ik met mijn paard heb. De shoot was ontzettend leuk, Isabel weet nauwkeurig en precies de juiste standpunten, locaties en lichtinval te bepalen. De combinatie tussen deze standpunten creëert echt een spannend totaalshoot waarbij iedere foto een feestje en verassing is om naar te kijken. Bedankt Isabel!