Day in a Life reportage: een reportage van jullie leven als familie, van het opstaan tot aan het naar bed brengen van de kinderen. Met al die kleine routines, die liefdevolle momentjes die je voor eeuwig zou willen vasthouden. Misschien heb je zo’n Day in a Life reportage altijd al eens hebben willen boeken, maar vond je het nogal kostbaar? Op dit moment bied ik de mogelijkheid aan om deze reportage te betalen met een ruilmiddel, ik heb deze fotoreportage namelijk onlangs gegeven voor een ludieke ruilketen.

Stijn en Ron, de oprichters van deze ruilketen, zijn afgelopen jaar begonnen met een oranje pen. Hun doel is het om aan het einde van de ruilketen een vakantiehuis aan een zonnig oord hun eigendom te mogen noemen. Zelf heb ik de Day in a Life reportage t.w.v. 1.395 euro gegeven omdat ze op dat moment iets aanboden dat ik graag aan mijn zoon cadeau wilde geven, en omdat het mij fantastisch leek om deel uit te maken van deze actie. Uiteraard mag iedereen die deel uitmaakt van de ruilketen straks ook een weekje vertoeven in het vakantiehuis en dat lijkt mij nou ook tof.

Heb je dus iets leuks om in te ruilen dat de waarde van de ruilketen verhoogt? Iets dat je zelf nu wat makkelijker kan missen, maar waar je zelf een prachtig document over jullie familieleven voor terug zou willen krijgen? Denk aan een bootje, een stuk land, een quad, een sieraad of schilderij van deze waarde, een opleiding, een caravan, een erfstuk, een opslagruimte voor een jaar, etc… Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Day in a Life reportage

Voor een voorbeeld-shoot klik hier.