Tja, Strijp-S. Niet echt een locatie die je veel in mijn portfolio terug vind. Niet voor familiefotografie tenminste. Ik ben echt een natuurkindje, en vond het dan eigenlijk ook best een beetje spannend, om de shoot van drie pubers en hun tante op deze hippe, industriële locatie te doen. Achteraf ben ik blij dat ik toch maar weer eens een kijkje buiten mijn eigen keuken heb genomen. Drie prachtige kinderen en een tante, die elke puber wel zou willen hebben! Ook brachten ze de bloedmooie Timber mee, die tussen al dat industrie-schoon voor een heerlijke portie pluis zorgde. Binnenkort heel toevallig al weer een familieshoot op Strijp-S. Ik kijk ernaar uit …

Familiefotografie Strijp-SFamiliefotografie met hondBasketballen op Strijp-SFamiliefotografie met basketballindustriële familiefotografieTante met puberGrote zusFamiliefotografie in EindhovenSchommels voor de ontdekhoekHondenfotografieHondenfotografie op Strijp-SHondenfotografie

Toch nog een eerdere shoot op Strijp-S bekijken? Klik dan hier voor een heerlijke trouwreportage.