Het belangrijkste aan Soulmates Images zijn de klanten! Je zou kunnen denken, dat het belangrijkste van een fotografiebedrijf de foto’s zijn, maar in het geval van Soulmates Images gaat dit niet op. Het concept rondom de cirkel van het leven en de liefde – van bruidsfotografie via alle levensfases tot aan rouwfotografie toe – leent zich er voor om als klant regelmatig terug te komen. Ik ben dan ook apetrots, dat dit steeds weer gebeurd. Hoe intiem kan het zijn om bij de bevalling van een voormalige bruid aanwezig te mogen zijn, hoe mooi om die bruidsjonker van toen zachtjes over het wangetje van zijn nieuw geboren zusje te zien aaien, en hoe intens om aan het graf te staan van een familiehoofd wiens familie ik eerder voor mijn lens had. Dankbaar voel ik mij dan, om zo dicht bij mensen te mogen komen! En ik word mij er ook bewust van, dat ik een bepaalde verantwoording heb, om de echte, pure momenten, die ik met mensen samen mag beleven, vast te leggen op een manier, waarop zij deze de rest van hun leven kunnen koesteren.

Als klanten zo blij met hun foto’s zijn, dat ze steeds weer terug komen, zorgt het er ook voor dat ze mij weer aanbevelen bij vrienden en familie. Of het voor bruidsfotografie is of kinderfotografie, zwangerschapsshoots of newbornshoots, lifestylefotografie of rouwfotografie – in heel veel gevallen hoor ik bij de boeking, dat mensen Soulmates Images via een aanbeveling hebben gevonden. Sommige lijken er zelfs een sport van te maken, want ik heb klanten, die wel erg veel vrienden naar mij toe sturen. Tijd om deze Soulmates supporters eens in het zonnetje te zetten! Vanaf nu ontvangen klanten, die mij aanbevelen, iets terug. En dat gaat zo:

Bruidspaar tussen de herfstbladeren Boeken jouw vrienden bij mij – via jou – een trouwreportage, profiteer jij ervan.

Zwangerschap Sonse Heide Is jouw zus zwanger? Vertel haar dan over Soulmates Images.

Geboortefoto's thuisEen geboortebordje bij de buren? Ik fotografeer het kleine wonder met hart en ziel.

Lifestylefotografie in Esch Een hele dag meedraaien in een gezin? Ik hou van lifestylefotografie! 

Met de liefste knuffel op de foto En wat zou jij willen? Pure, warme foto’s van je kinderen? 

Jong stel met laagstaande zon Of een loveshoot met je geliefde? 

Kleine meid met pit Wil je ook zo lekkere foto’s van je gezin? Kom dan in actie! 

Wat moet je doen? 
Laat mensen, die een fotoshoot / reportage bij mij boeken, aangeven, dat ze via jou bij Soulmates Images terecht zijn gekomen. Voor elke boeking ontvang jij punten. Heb je 100 Punten bij elkaar (en dat kan al heel snel gaan) dan ontvang jij een gratis fotoshoot

Puntenverdeling:
Voor een geboekte familieshoot, kindershoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot, boudoirshoot ontvang jij 25 punten.
Voor een geboekte bevallingsreportage, rouwreportage of lifestylereportage ontvang jij 50 punten.
Voor een geboekte trouwreportage ontvang jij 100 Punten.
Dus ja: Als vrienden van jou bij mij een trouwreportage boeken, ontvang jij al een fotoshoot voor jezelf!

Wat voor een fotoshoot verdien je dan? 
Jij ontvangt een fotoshoot voor twee personen. Dat kan een kindershoot, een loveshoot of een zwangerschapsshoot zijn. Wil je een familieshoot voor vier personen? Dan heb je 25 punten extra nodig, of je kan 25,- euro erbij betalen. Alle andere shoots en reportages zijn van de actie uitgesloten.
Tijdstip en locatie van de fotoshoot op basis van beschikbaarheid.

Wanneer zie ik jouw familie / vrienden voor mijn camera? Ik heb er zin in!!

Wil je alvast wat meer foto’s zien, klik dan hier voor een trouwreportage of een familieshoot