In het Safari Resort Beekse Bergen heb ik al eindeloos vaak gefotografeerd. Maar de laatste tijd niet meer. Sterker nog, de laatste tijd fotografeerde ik eigenlijk bijna überhaupt niet meer – nog niet eens mijn eigen familie. Nieuwe klanten die mij belden, verwees ik door naar collega’s. Waarom? Daar kon ik niet eens zo goed de vinger op leggen. Ik had het er met een lieve groep collega’s over en stukje bij beetje konden we een paar redenen blootleggen. “Je moet zeker niet stoppen”, was in ieder geval hun conclusie.

De familie die nu in mijn agenda stond, stond daar al bijna een jaar. Vanuit een onderbuikgevoel had ik hun nog niet afgezegd, ondanks dat ik in mijn omgeving al regelmatig vertelde dat ik gestopt was met fotograferen. Om hun in het Safari Resort te ontmoeten vond ik dan ook best een beetje spannend. Maar oh, wat waren mijn zenuwen voor niets! Wat een liefdevol gezin. Onderling, maar ook met mij. Één van de jongens kwam halverwege de fotoshoot zelfs naar mij toen en zei tegen mij: “Ik vind je lief”. Dan smelt je hart toch en wil je helemaal niets anders meer doen.

Ik heb dus weer ouderwets genoten en ik hoop dat dit in de foto’s terug te zien is. Stoppen doe ik voorlopig niet. Er staan de komende tijd heel diverse reportages op de planning om nog beter te onderzoeken van welke soort fotografie ik het meest geniet. Maar hier eerst maar een sfeerimpressie van deze leuke reportage.

Giraffen in het Safari Resort Hlvarenbeek

Moeder en zoon

In de speeltuin van het Safari Resort

Opa liefde

Schommelen

Moederliefde

Familiefun in het Safari Resort

Moeder, zoon en zebra's

Familiefun in het Safari Resort

Eerste stapjes

Verbazing over reuzen knuffel olifant

Familiefun

Dagje Safari Resort

Familieknuffel

Oma en opa hebben het goed samen

Familieportret

Als je in de Beekse Bergen verblijft, of dat nu in het Lake Resort is of in het Safari Resort, dan ben je vaak eindelijk eens met de hele familie lekker ontspannen bij elkaar. Een perfect moment voor een familiereportage! Wil je dat nou ook? Neem dan graag contact op voor de beschikbaarheid.

Wil je nog een blog bekijken van een heerlijke familieshoot in de Beekse Bergen klik dan hier.