Prijzen

Tarieven

Trouwfotografie

 


Jullie individuele stijl komt volledig tot zijn recht in de bruidsfotografie die ik maak. Met oog voor het unieke karakter van deze bijzondere gebeurtenis leg ik jullie grote dag vast. De prijzen beginnen bij € 1.595,- voor 6 uur bruidsfotografie. Hebben jullie een andere daginvulling voor ogen bespreek ik dit graag persoonlijk met jullie om een prijs op maat te maken. Jullie ontvangen de professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie. Via een online slideshow kunnen jullie de sfeer van deze prachtige dag delen met familie en vrienden. Desgewenst maak ik een online gallery. Graag vervaardig ik van jullie bruiloft ook een prachtig trouwalbum. Interesse? In een persoonlijk gesprek laat ik jullie vrijblijvend de verschillende mogelijkheden zien.

Loveshoot

 


Nog geen trouwplannen? En toch samen helemaal verliefd op de foto? Of willen jullie vooruitlopend op de bruiloft ongedwongen een reportage laten maken? Soulmates Images maakt loveshoots die bij jullie passen. Romantisch of stoer. In de stad of op het strand. Leuke bijkomstigheid: jullie kunnen de foto’s ook voor de uitnodiging gebruiken. Een loveshoot kost € 325,-. Kijk hier voor een impressie van een loveshoot.

Familiefotografie

 


Prachtige familiefoto’s ontstaan in een relaxte sfeer. Kinderen en volwassenen moeten zich op hun gemak voelen. Poseren werkt vaak averechts. De keuze van de locatie werkt ongedwongen foto’s in de hand. Graag neem ik jullie mee naar de bossen of het strand. De prijzen voor familiefotografie beginnen bij € 375,- voor een sessie van 1,5 á 2 uur, inclusief maximaal 50 professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie op dvd. Via een online slideshow kunnen jullie de sfeer van deze prachtige dag delen met familie en vrienden. Desgewenst maak ik een online gallerie. Bovenstaande prijs geldt voor één familie met maximaal twee kinderen. Voor meer personen maak ik graag een individuele offerte.

Zwangerschapsfoto’s

 


Die heerlijke bolle buik in beeld gebracht op een manier die echt bij jullie past. De meeste zwangerschapsfoto’s worden in de studio gemaakt. Willen jullie wat anders? Door met licht te spelen, maak ik ook in de vrije natuur prachtige foto’s van het groeiende wondertje. Voor een zwangerschapsshoot reken ik € 325,-.

Newborn-Shoots

 


Als het nieuwe familielid eindelijk op de wereld is, krijg je er geen genoeg van om elk detail van dit kleine jongetje of meisje in je op te nemen. Al die unieke momenten vragen om prachtige foto’s. Hiervoor neem ik ruim de tijd bij jullie thuis, aangepast aan het ritme van jullie wondertje(s). Ik leg dan in een lifestyle-shoot jullie nieuwe leven samen vast. Niet met babys in mandjes met strikjes, maar jullie échte leven. De prijzen voor newbornfotografie zijn gebaseerd op de prijzen voor familiefotografie.

Afscheidsfotografie

 


Voor mijn afscheidsfotografie heb ik verschillende pakketten. Inbegrepen in alle pakketten zijn de professioneel bewerkte foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie op USB-stick, een slideshow op muziek, btw en reiskosten tot 30 km vanuit Esch.

  • Basispakket Vergeet-mij-niet: 3 uren fotografie, harmonicaboekje met 6 ingeplakte foto’s – 495,- euro
  • Pakket Gerbera: 4 uren fotografie, fotoalbum 20×20 cm, 20 pagina’s – 750,- euro
  • Pakket Magnolia: 5 uren fotografie, fotoalbum 20×20 cm, 30 pagina’s – 895,- euro
  • Pakket Orchidee: 6 uren fotografie, fotoalbum 25×25 cm, 40 pagina’s – 1.125,- euro

Reiskosten

 


Bruidsfotografie binnen Nederland is inclusief reiskosten. Voor alle andere fotoshoots geld dit binnen een straal van 30 km vanuit Esch. Buiten deze straal geldt een reiskostenvergoeding van € 0,40 per km. Eventuele reistijd in overleg. Willen jullie bruidsfotografie in het buitenland? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Liefde

Trouwfotografie

Verbinding

Familiefotografie

Dagje weg

Familie-uitjes

Trots

Kinderfotografie

Herinnering

Afscheidsfotografie