Meestal is een loveshoot bij mij verbonden met een aanstaand huwelijk. Met mensen, die bij mij een bruidsreportage hebben geboekt en van tevoren alvast een keer samen erop uit willen om mooie foto’s te maken, bijvoorbeeld voor hun uitnodiging. Aangezien ik steeds vaker bruiloften fotografeer van bruidsparen, die al kinderen hebben, lijkt zo’n loveshoot dan regelmatig op en familieshoot. En daar hou ik van! Toch vind ik het ook verfrissend om zo af een toe een hele prille liefde voor mijn lens te krijgen. Een heel jong stel, zoals Niels en Sanne. En als we dan in de juiste tijd van het jaar langs de Essche Stroom kunnen fotograferen, als het gras nog lekker hoog staat, dan kan ik mijn romantische aanleg helemaal uitleven. Niels en Sanne: bedankt voor jullie vertrouwen! Ik vind jullie een prachtig stel!!

Loveshoot langs de Essche Stroom
Ik ben dol op het fotograferen van een loveshoot langs de Essche Stroom

Jonge liefde
Wat een heerlijk stel! 

Romantische in een bootje
In een bootje 

Loveshoot op de steiger langs de waterkant
Op de steiger langs de waterkant 

Romantisch sfeertje mat laagstaande zon
Romantisch met de laagstaande zon 

Jong stel met laagstaande zon
Twee van mijn favoriete beelden 

Wandeling langs de Essche Stroom