Een trouwalbum is een herinnering voor de rest van je leven. Sterker nog het is de bedoeling, dat ook de komende generaties er nog plezier aan zullen beleven. Bruidsparen, voor wie de bruidsfotografie een belangrijk onderdeel is van hun bruiloft, zullen dan ook altijd kiezen voor een trouwalbum van hoge kwaliteit. Bij Soulmates Images bieden we luxe digitale trouwalbums aan, maar ook stijlvolle albums met ingeplakte foto’s. Daarover binnenkort een eigen blog, vandaag de digitale trouwalbums in de spotlight. Hiervoor werken we samen met een leverancier, die al lang in het vak is, die kwaliteit boven alles stelt en die bovendien buitengewoon goede service bied. Bruidsparen, die bij mij een afspraak maken voor een vrijblijvend informatiegesprek, kunnen in mijn demoalbums een idee krijgen van de verschillende maten, papiersoorten en de diverse mogelijkheden, om het trouwboek met een bij jullie wensen passende cover te voorzien.

Voorbeeldprijzen trouwalbum: 
De prijzen zijn gebaseerd op een trouwalbum van 30 x 30 cm met mat fotopapier en linnen cover. LET OP: Ik ga bij een basisboek uit van 20 files, dat zijn 40 pagina’s. In de meeste gevallen heb ik deze minimum-aantal pagina’s gewoon nodig om het verhaal van jullie dag optimaal te kunnen vertellen, zonder te veel foto’s op één pagina te moeten proppen. Veel beginprijzen van de trouwboeken van collega’s zijn echter op minder pagina’s berekend, zodat je bij het vergelijken van de prijzen goed moet oppassen. Uiteraard zijn meer of minder pagina’s altijd bespreekbaar. Natuurlijk zijn mijn werkuren, die ik voor de opmaak van jullie boek in jullie stijl nodig heb, in de prijs inbegrepen.

Presento
Fotoboeken van hoge kwaliteit waarvan de platliggende pagina’s tegen elkaar aangelijmd zijn.
Prijs op basis van 30 x 30 cm, 40 pagina’s, mat fotopapier en linnen cover: 495,- euro.

Classico
Fotoboeken van hoge kwaliteit waarvan de platliggende pagina’s verlijmd worden met witte tussenbladen, waardoor de pagina’s extra stevig zijn.
Prijs op basis van 30 x 30 cm, 40 pagina’s, mat fotopapier en linnen cover: 595,- euro.

Verschillende trouwalbums Een trouwalbum van 40×40 cm, eentje van 30×30 cm en het Leporello waarmee ik mijn usb-stick aanlever

Presento trouwalbum Een iets smallere Presento met 16 files

Trouwboek zonder vouwlijn De pagina’s liggen perfect plat, zodat geen vouwlijn delen van de foto ontneemt 

Pagina's van de Presento De pagina’s van de Presento zijn direct op elkaar gelijmd maar nog steeds heel stevig

Pagina's Classico De pagina’s van de Classico worden verlijmd met witte tussenbladen

Acrylbies Er zijn talloze coveropties, hier een acrylbies met foto op kunstleer