Voor promotiemateriaal binnen mijn paardenfotografie, oftewel familie- en lifestylefotografie – had ik concoursfoto’s nodig van een jonge amazone. De amazone was snel gevonden, want al heel lang wilde ik Brenna nog eens voor mijn lens hebben, die ik eerder met haar broer en zus voor een zeer bijzondere fotoshoot heb mogen ontmoeten. Samen met haar IJslander Týra wilde zij deze uitdaging wel aangaan. Wat een waanzinnig mooi koppeltje samen! Omdat er voor die twee op korte termijn geen Concours Hippique in de planning stond, hebben we een klein beetje geholpen en een concours op haar eigen manege georganiseerd. Het weer was prachtig die dag en Brenna had er erg veel zin in. Volgens mij is dit zeker terug te zien in de beelden en ik kan dan ook niet wachten, tot de volgende keer dat ik een kanjer uit deze mooie, warme familie mag fotograferen …

Klaar voor de proef Ze zijn er klaar voor!

Groeten voor de jury Netjes groeten voor de jury

Paardenfotografie tijdens concours En dan zijn ze onderweg …

Geconcentreerd tijdens de wedstrijd Geconcentreerd bezig met de oefeningen

Met IJslander op de middencirkel Een beetje wild op de middencirkel 

Keurige dressuurproef met IJslander Maar dan weer heel keurig voorrijden bij de jury

Paardenfotografie tijdens de prijsuitreiking En dat resulteert in een mooie rozet en een prachtige beker

Trotse ouders tijdens de wedstrijd Trotse ouders!

Amazone met haar IJslander En voor Týra een dikke knuffel van een even trotse Brenna

Klik hier voor de eerdere fotoshoot met de familie van Brenna.