Toen Cindy mij benaderde voor een fotoshoot van haar dochter, liet ze mij weten dat het om een bijzonder kindje ging. Dísa was op de wereld gekomen met extra vingertjes en teentjes en binnenkort wordt ze geopereerd in het Sophia Kinderziekenhuis. Van tevoren wilde Cindy graag in beelden laten vastleggen hoe mooi Dísa van zichzelf was. Ze had na het zien van mijn foto’s het gevoel gekregen dat ik daar de juiste fotografe voor was. Zoiets vind ik nou een mooi compliment en de manier waarop Cindy de situatie verwoordde gaf mij ook nog eens het gevoel dat het hier niet alleen om een bijzonder kindje maar ook nog eens om een bijzondere familie ging. Ik had extra veel zin in deze fotoshoot waarbij we Dísa samen met haar broer en zus wilden vastleggen.
Cindy had heel goed voor ogen hoe de foto’s eruit moesten zien. Zomerse sfeer, zomerjurkjes en blote voeten in het zand. De Sonse Heide was er de perfecte locatie voor. Aangezien de familie van verder weg kwam konden de kinderen hier na een lange autorit lekker rollebollen. Mijn fotografenhart ging direct open toen ik zag hoe liefdevol Cindy de fotoshoot had voorbereid. Prachtige kleding voor de kinderen en een lief dekentje voor een extra mooi sfeertje. Zeker ingrediënten voor mooie foto’s, maar het belangrijkste voor een bijzondere fotoshoot brachten deze kinderen in hun hartjes mee: een intense liefde voor elkaar. Zo mooi om mee te maken en een dankbaar onderwerp voor mijn lens. En Dísa had nog een extra verrassing voor ons in petto: Zomaar uit het niets bedacht ze dat dit een mooie gelegenheid was om voor het eerst uit zichzelf te gaan staan. Wat heb ik toch een heerlijke taak, als ik zo’n moment dan kan bevriezen voor altijd. Ik ben heel blij dat ik al deze bijzondere foto’s hier mag delen. Bedankt Cindy en Marco voor jullie vertrouwen!

Kinderfotografie op de Sonse Heide Veilig tussen broer en zus probeerde Dísa voor het eerst te gaan staan

Kinderfotografie op een dekentje Eerst was de zon nog een beetje fel – daarom trokken we ons terug onder een prachtige grote boom

Detailfoto's van voetjes en teentjes Tijd voor detailfoto’s terwijl Dísa zich verdiept in de details van de dennenappel 

Eerste keer op eigen voetjes staan in beeld vastgelegd En toen stond ze voor het eerst zelfstandig op haar eigen voetjes

Op verkenning in de Sonse Heide Ondertussen gaat Rúnar op verkenning uit

Prachtig licht voor de foto's Het prachtige witte jurkje maakt dat het licht nog mooier oogt 

Met de liefste knuffel op de foto De knuffel moet ook mee op de foto

Fotoshoot op de Sonde Heide Ondertussen staat de zon laag genoeg om onder de boom vandaan te komen

Met jurkje klimmen in de boom Brenna is ook trots op haar prachtige jurk 

Blote voetjes in het zand Blote voetjes in het zand … de kinderen genieten 

Lieve grote zus Wat een lieve grote zus! 

Liefde voor elkaar Mijn lievelingsfoto van de shoot – er straalt zo veel warmte van af

Spelen in het zand Rúnar probeert alles uit dat hij bij zijn grote zus ziet 

Liefdevolle kinderfoto's Wat een liefdevol moment 

Spelen in het zand zorgt voor lol Spelen in het zand zorgt voor grote lol… 

Mooie lichtinval voor de kinderfoto's … en voor mooie kinderfoto’s 

Omhelzing voor de foto Ik ben dankbaar voor al die mooie momenten die ik mee heb mogen maken!