Wat een leuk nieuws toen ik hoorde dat Anouk van In Style Styling en Decoratie een baby verwachtte. Laatst mocht ik voor haar nog een prachtige Styled Wedding Shoot verzorgen, nu mocht ik dus de Newborn Fotografie in mijn agenda zetten. Naja, in mijn agenda zetten? 4 februari was de uitgerekende datum, maar dit kleine wondertje had heel andere plannen. 3 januari wilde zij al op deze wereld verwelkomt worden. Voor de Newborn Fotografie ben je er graag zo snel mogelijk bij, maar in dit geval moesten moeder en dochter eerst nog even in het ziekenhuis verblijven. Drie weken later was het dan zo ver en kon ik de kleine prinses thuis in Tilburg bewonderen. En wat een buitengewoon rustig, lief en makkelijk meisje trof ik aan! We zijn best wel een tijdje bezig geweest met het fotograferen, maar Amélie bleef de hele tijd super relaxed. Heerlijk!! En met een moeder als styliste was de aankleding natuurlijk ook op en top verzorgd! Wat denken jullie van dit prachtige mutsje van Etsy? Binnenkort mag ik al weer voor een klein wondertje naar Tilburg vertrekken – deze keer om de bevalling vast te leggen. Wat een zalige baan heb ik toch!!!

Newborn fotografie met Etsy mutsje
Wat een beauty! 

Baby op aankleedkussen
Papa maakt de jonge dame helemaal gereed voor haar fotoshoot 

Baby voor de fotoshoot
En dan is Amélie er helemaal klaar voor 

Trotse mama met haar pasgeboren baby
Trotse mama 

Newoborn Fotografie met haarbandje
Wat kijkt ze al wijs 

Foto's van handjes en voetjes
Handjes en voetjes 

Prachtig babymutsje van Etsy
Het prachtige mutsje van Etsy 

Mama en papa kunnen geen genoeg krijgen van de baby
Ze kunnen er maar geen genoeg van krijgen

Trotse papa met pasgeboren baby
De trotse papa