Met groot Nederlands succes zijn gisteren de Olympische Winterspelen afgelopen. En met het WK voetbal nog op komst is de oranjegekte van het jaar 2014 daardoor al vroeg begonnen. Trouwen jullie dit jaar? Dan zouden jullie de styling van jullie bruiloft een vleugje oranje mee kunnen geven. Tijd voor een inspiratie-shoot met deze typisch Nederlandse kleur, deze keer bij Paviljoen De Langspier in Boxtel. Er zijn talloze mogelijkheden om bij jullie bruiloft een themakleur toe te passen: Van het bruidsboeket, de cupcakejes, de champagne en de aankleding van de bruidsmeisjes, tot aan de kleinste details als linten, kralen en veertjes, zijn er veel mogelijkheden te bedenken. Willen jullie de compleet verzorgde bruidsfotografie voor jullie grote dag geheel gratis? Lees dan aan het einde van deze pagina hoe jullie daar kans op maken…

Vrolijk bruidsmeisje
Oranje is een mooie kleur voor de bruidsmeisjes omdat het zo’n zonnige, vrolijke kleur is.

Cupcakes met eetbare bloemen
Cupcakejes met eetbare viooltjes en snoephartjes

Bruidsboeket oranje
Voor het bruidsboeket mocht ik weer met mijn favoriete bloemenleverancier Giel Tuns samenwerken

Bruidsmeisje met oranje ballonen
Ballonnen doen het altijd goed voor kleuraccenten

Champagne met oranje likeur
Er zijn verschillende oranje likeur-soorten om de champagne een passend tintje te geven

Bruidsmeisje bij de Langspier in Boxtel
Hartjes blijven mijn persoonlijke favoriet 

Tortelduifjes met wensbriefjes
Deze tortelduifjes dragen kleine wensbriefjes met zich mee. Leuk voor bruid en bruidegom maar ook als verrassing voor de daggasten…

Decoratie bruiloft met drijfhout
Passend bij de locatie aan het water – decoratie van drijfhout, versiert met kralen, linten en veren

Trésor parfum voor de bruid
“Een geur voor kostbare momenten” – Trésor is een geliefde geur bij bruiden 

Bruidsmeisje proeft cupcakejes
En hoe smaken ze nu eigenlijk die cupcakejes? 

Bruidsmeisje met oranje lolly
Op zo’n dag een goede alternatief 

En hoe maken jullie nu kans op een korting op jullie bruidsfotografie of zelfs op de gehele bruidsreportage? 
Omdat 2014 het jaar van de WK voetbal is, hebben we onze actie hieraan gekoppeld. Niet omdat we bij Soulmates Images zo voetbalgek zijn, maar omdat het samenhorigheidsgevoel van de oranjegekte wel aansluit bij waar we voor staan!
Boeken jullie onze bruidsfotografie voor een bruiloft in 2014 tussen 28 februari 2014 en 12 juni 2014, mogen jullie deelnemen aan onze winactie. Raad hoe ver het Nederlands elftal komt tijdens het WK in Brazilië.
Hebben jullie goed geraden dat Nederland niet verder komt dan de voorrondes? Dan ontvangen jullie voor de bruiloft een loveshoot cadeau.
Hebben jullie goed geraden dat Nederland in de halve finale komt? Dan ontvangen jullie een korting van 25% op jullie gehele bruidsreportage.
Hebben jullie goed geraden dat Nederland de finale haalt? Dan ontvangen jullie een korting van 50% op jullie gehele bruidsreportage.
Trouwen jullie op zaterdag 12 juli 2014 (de dag voor de finale) met mij als bruidsfotograaf en hebben jullie goed geraden dat Nederland de finale haalt, dan betalen jullie voor jullie bruidsreportage niet meer dan de aanbetaling van 350,- euro. Wint Nederland uiteindelijk de finale en is dat wat jullie hebben voorspeld? Dan ontvangen jullie ook de aanbetaling terug!

Willen jullie kans maken op een gratis bruidsreportage? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Leveranciers van onze inspiratie shoot met een oranje tintje:
Locatie: Paviljoen De Langspier
Bloemen: Giel Tuns Best
Cupcakes: Hannie den Ouden, Esch
Vaas en bloemenhart: Giel Tuns Best
Snoep: Choco en Zoet, Best
Parfum:  Parfumerie Delfgaauw, Best
Tortelduifjes met wensbriefjes: Wereldwinkel
Jurk bruidsmeisje: River Woods
Bruidsmeisje: Anne Sophie