Kinderfotografie phototour Ierland, deel 2 (part 1 – in English also – click here): Omdat ik aan de phototour door het Ierse Donegal, georganiseerd door Photos from Ireland, zo veel mooie foto’s heb overgehouden (al zeg ik het zelf), kon ik niet anders dan nog een blog hierover maken. En sterker nog: Ondertussen weet ik zelfs dat er nog een derde blog aan zit te komen. Wat blijven het fijne herinneringen, maar niet alleen dat. Ik weet ondertussen dat mijn fotografie in Ierland behoorlijk is gegroeid. De shoots die ik de laatste tijd in Nederland had, hebben daar al flink van geprofiteerd en er komt nog zo veel meer moois. Zodra ik alles van Ierland verwerkt heb, zal ik dat vertalen naar een gloednieuwe website. Na zes jaar stilstand (behalve op mijn blog dan) geen overbodige luxe!
Voor nu de eerste beelden van dag 2 van de Phototour. Wij begonnen bij de kasteelru├»ne boven het prachtige strand van Ballyliffin en bezochten het Cloncha Cross waar we dank zei het typisch wisselvallige Ierse weer een prachtige regenboog cadeau kregen. We mochten genieten van Culdaff Beach en sloten af bij Bambas Crown Malin Head. Niet alleen was dit dus een leerzame phototour, maar ook een rondreis langs de meest prachtige Ierse plekken! Onze modellen waren wederom prachtige schatten en met dank aan mijn lieve Noorse collega Gry die haar Lumi Book ter beschikking stelde, konden we een beetje extra magie in onze beelden vangen. Ik kon me weer volledig uitsloven op het gebied van kinderfotografie, maar ook Sinead met haar rode krullen had mijn hart  gestolen! Op de onderste foto zie je nog net iets dat ik voor Melvin vast moest leggen: Daar waar aan het einde van de weg het schuim van de zee te zien is, is een locatie uit de laatste Star Wars film te vinden.

Kinderfotografie op het strand van Culdaff BeachKinderfotografie op het strand van Culdaff BeachKinderfotografie met broertjes en zusjesVerbazing met Lumi BookKinderfotografie met een vleugje magieKinderfotografie bij Bambas CrownPortretfotografie bij Cloncha CrossFamiliefotografie met regenboogFamiliefotografie Cloncha CrossPortretfotografie met rood haarPortretfotografie bij Bambas CrownStar Wars filmlocatie by Soulmates Images