Het lijkt op familiefotografie, maar deze twee kanjers ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens onze photour door het prachtige Donegal bij de Castle Bridge in Buncrana. Brendan Diver van Photos from Ireland had voor ons voor elke locatie fantastische modellen geregeld, maar tussen Johnny en Cameron was de klik zo goed, dat ik ze bijna als vader en zoon zou verkopen. Dit is het laatste blogbericht van een onvergetelijke reis vol mooie (leer)momenten. De volgende reis staat al weer op de planning en deze keer mag ik mijn eigen mannen meenemen. Als ik dan vader en zoon voor de camera heb, word het tenminste ├ęchte familiefotografie. Volgende week zal ik nog proberen een paar van mijn favorieten van de fotoshoots van de afgelopen weken in een blog te zetten en dan is toch echt eindelijk de nieuwe website aan de beurt! En daarna kan ik al weer niet meer wachten op alle prachtige shoots die in 2019 al in de planning staan …

Vader en zoon bij Castle BridgeFamiliefotografie in BruncranaKinderfotografie langs de riviertrotse vaderFamiliefotografie met vader en zoonKinderfotografie met hondKinderfotografie met hond

Nog een blogbericht bekijken van de fototour door Donegal? Klik dan hier.