De afgelopen periode heb ik heel veel steun ervaren! Van mensen, die er voor mij waren, zonder dat ik erom vroeg. Mensen, die voor mij 24 uren per dag bereikbaar waren. Collega’s die mij geholpen hebben een betere fotograaf te worden, zonder er iets voor terug te vragen. Ik ben hier enorm dankbaar voor! Soms heb je maar een beetje steun nodig en soms misschien wat meer, maar elke keer dat een medemens er voor je is, geeft dat een warm gevoel waardoor je er weer even tegenaan kan. Graag wil ik van mijn kant iets terug geven. Misschien ken JIJ iemand, die wel even een steuntje in de rug kan gebruiken?
Van klanten krijg ik de afgelopen periode steeds meer warme reacties over wat ik hun met mijn foto’s gegeven heb. Deze mail kreeg ik gisteren als reactie op de geleverde slideshow: “Hoi Isabel, wat een talent heb je! Ik ben ontroerd door de foto’s, de gekozen muziek, de songtekst… Heb geen woorden voor wat je me hebt gegeven. Een dag waar ik met plezier op terugkijk. Beelden die mij teruggeeft wie ik ben, wat er in me omgaat, mijn pijn, mijn vreugde, mijn alles… Ik dank je uit mijn hart en wens jou al het moois in jouw hart! Warme groet en veel liefs…”
Gun jij iemand deze ervaring? Geef diegene dan nu bij mij op! Het maakt niet uit of het om portretfoto’s, familiefoto’s of wat dan ook gaat – als jij een goede reden hebt, waarom ik als fotograaf diegene juist met een prachtige fotoshoot een steuntje in de rug kan geven, laat het mij dan weten. Stuur voor 4 april 2014 een mailtje aan [email protected]. Dan zal ik binnenkort kijken voor wie ik iets kan betekenen…

Vrolijke kinderen Goede familiebanden zorgen voor gelukkige kinderen 

Vader en zoon
Vader en zoon 

Zusjes
Zusjes 

Oma en opa
Als ik als fotograaf bij de oudere generatie zo veel liefde voel, word ik er altijd extra blij van 

Meisje met haar paard
Hecht band tussen mens en dier 

Liefdevolle ouders met pas geboren baby
Liefdevol geborgen 

Mooie meid in veld van lavendel
Stralend mooi 

Kind voor Bastionder Den Bosch
L.O.V.E. 

UPDATE:

Nu de actie afgelopen is, heb ik een keuze gemaakt.  Dat ging niet geheel zoals ik het me had voorgenomen, maar mij kennende was dit ook weer niet echt onverwachts. Ik had gehoopt dat één oproep van de inzenders er voor mij uit zou springen. Maar dat is natuurlijk haast onmogelijk. Bijna iedereen, die een aanvraag had ingediend, had een verhaal dat mij raakte. Het was voor mij dan ook onmogelijk om er maar eentje van te kiezen. Helaas is het mij echter ook onmogelijk om op elke aanvraag in te gaan, zo graag ik dat zou willen!!

Voor nu heb ik drie hulpverzoeken uitgekozen, aan welke ik graag iets van mijn tijd, mijn vakmanschap en mijn passie wil geven.
De eerste twee zijn twee families uit Esch en uit Boxtel, de ene getroffen door een sterfgeval en de andere door ernstige ziekte. In beide gevallen ligt een grote last op de schouders van de moeders in het oppakken van hun levens en de zorg voor de kleine kinderen. In beide gevallen ben ik benadert niet door de families zelf, maar door bijzondere, warme mensen, die de nood van de families opmerkten en bij mij terecht kwamen om voor deze moeders iets extra’s te betekenen. In beide families zal ik voor een paar prachtige foto’s van de kinderen zorgen, zo dat deze hun moeders met Moederdag een paar extra zonnestralen kunnen bezorgen.

De derde bijdrage gaat aan een initiatief van iemand, die ook veel te bescheiden is om zelf hulp aan te vragen, maar die dit zeer zeker verdient: Team De Landrovers voor de SamenLoop voor Hoop in Best. Op 22  juni 2014 houden hun een Fancy Fair bij de Biologische Boerderij De Schoffel in Boxtel. Ik zal daar tegen een kleine vergoeding portretfoto’s van de bezoekers maken. De volledige opbrengst gaat aan De Landrovers in hun strijd voor het KWF.

Het breekt mijn hart, dat er ook andere aanvragen waren, die een steuntje in de rug zeer zeker verdient zouden hebben. Vandaar dat dit zeker niet de laatste keer was, dat ik deze actie gehouden heb. Word vervolgd dus…

2 Comments

  • Mariska schreef:

    Lieve Isabel, Team De Landrovers is 1 van de gelukkigen die dit geweldige gebaar van jou mag ontvangen. Heel erg bedankt namens ons allemaal. We vinden het geweldig dat je dit doet.