Gisteren was ik met mijn bruidsfotografie bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. En ik moet zeggen: Woorden schieten te kort bij wat ik daar allemaal mocht beleven. Gelukkig mag ik binnenkort een heel blogbericht hieraan wijden en dan heb ik niet zo veel woorden meer nodig. Vandaag alvast een kleine sneakpreview. Van een stralend bruidspaar met heel veel hartstocht en passie, dat met hun warmte iedereen op zijn gemak stelde. Van een bruidsmoeder, die haar emoties vrije loop liet (maar daarover binnenkort pas meer). En alvast één van de vele kussen van de dag. Stay tuned voor emotionele speeches, een iets andere manier om het bruidsboeket te gooien en veel buitengewone tradities, die deze trouwdag ook voor mij onvergetelijk maken.

Bruidsfotografie in de tuin van Kasteel De Hooge Vuursche

Moeder van de bruid verbergt haar tranen

Mr, Right en Mrs. Always Right