Het was dan wel vrijdag de 13e, maar voor deze trouwreportage in Boxtel had ik mij geen mooiere dag kunnen wensen. Nick en Remco gingen vanuit het ouderlijke huis naar Kasteel Stapelen voor de ceremonie, en aansluitend voor het diner en het feest naar Gasterij De Bourgondiër. Met een hele warme familie, waar ik mij direct welkom voelde en heel veel kinderen – fantastisch! Kasteel Stapelen in Boxtel is een locatie waar ik al vaak gefotografeerd heb, maar ondanks dat het bijna in mijn achtertuin ligt, was het voor mij de eerste keer dat ik er een trouwreportage mocht fotograferen. Ik vind het echt een heel charmant kasteeltje! Hier een kleine preview van deze heerlijke dag. Binnenkort een uitgebreid verslag over deze trouwreportage in Boxtel.

Bruidegom strikt stropdas van zijn toekomstige man
Het strikken van de stropdas ging – als zo vaak – met behulp van Youtube, onder toeziend oog van oma

Trouwreportage bij Kasteel Stapelen in Boxtel
Voor een trouwreportage in Boxtel is Kasteel Stapelen echt een charmante locatie 

Twee bruidegommen dollen samen bij Kasteel Stapelen
Even tijd om samen te dollen

Bruidsjonker tijdens het diner
Ook van de kinderen binnenkort nog veel meer leuke foto’s op de blog

Openingsdans van de twee bruidegommen
Openingsdans bij Gasterij De Bourgondiër