Van mijn bruidsfotografie word ik net als van mijn familiefotografie oftewel lifestylefotografie ontzettend blij. Extra blij word ik ervan omdat ik met mijn fotografie andere mensen blij kan maken. Hoe te gek is het dan als mensen extra attent worden gemaakt op mijn fotografie. Ik was al heel trots op de herkenning door gerenommeerde juryleden, toen deze prachtige foto van de strandbruiloft van Sanne en Helena een award won bij de Masters of Dutch Wedding Photography. Daarna kreeg ik bericht, dat deze trouwfoto ook genomineerd is voor de Bruidsfoto Award. Om deze prijs uiteindelijk ook echt te winnen, kunnen mensen stemmen op de website van de BFFA. En nu krijg ik hiervoor dus ook nog steun van de regionale media. Super tof, dat er een bericht stond over mijn bruidsfotografie en de nominatie in de kranten. Zowel Weekkrant De Meierij als ook Brabants Centrum hebben er aandacht aan besteed. Kom maar op met alle fantastische opdrachten van 2016 waar we weer onwijs veel bijzondere, pure momenten zullen vastleggen!

Bruidsfotografie in Brabants Centrum

Awardnominatie in de krant

 

Meer foto’s zien van deze fantastische strandbruiloft? Kijk dan naar de sneak preview