Voor deze loveshoot met bolle buik in Heeze mocht ik begin deze maand voor het eerst op de Stabrechtse Heide fotograferen. Wow, wat een ongelooflijk mooie locatie is dat! Ik hoop hier nog vaker te mogen fotograferen, of dat nou voor een loveshoot of voor een familieshoot is. Duinen, heide, grassen, bos, prachtige bomen, schapen (ook al konden we daar helaas niet bij) en veel meer. Het werd een relaxte avondwandeling, waarvan ik ook genoten zou hebben zonder te fotograferen. Maar met deze prachtige familie in wording, die op deze manier hun trouwdag vierde, werd het helemaal een cadeautje! Binnenkort mag ik weer terug naar Heeze voor de newbornshoot. Ik kan niet wachten!!

Loveshoot op de Stabrechtse Heide Familie in wording Loveshoot in Heeze Bolle buik in Heeze Heerlijke sfeer op de Stabrechtse Heide Loveshoot met bolle buik in Heeze