Kinderfotografie voor het goede doel: Melvin heeft eerder al knuffels ontworpen voor kinderen in rampgebieden. In 2016 zijn met meer dan 50 helpers 350 knuffels geproduceerd, die Melvin in de herfstvakantie naar Nepal heeft gebracht en uitgedeeld aan kinderen in de aardbevingsgebieden. Soulmates Images verzorgde toen het reisverslag. Nu is Melvin met zijn tweede actie van Peace by Melvin een inzamelingsactie voor kinderen in Syrië gestart. Het vervoer van de goederen word georganiseerd door Stichting Hand in Hand voor Syrië. Daarvoor is geld nodig en om daar een steentje aan bij te dragen organiseer ik een eenmalige shoot voor kinderfotografie voor een klein prijsje.

Op zondag 12 februari kun je jouw kind(eren) in de Drunense Duinen op pure wijze op de foto laten zetten. De kosten hiervoor zijn 25,- euro per kind. Hiervoor ontvang je enkele professioneel bewerkte, digitale beelden per kind. Dus wilde je toch weer eens nieuwe foto’s van je kind laten maken, en dan wel van die mooie, pure beelden waarop ze staan zoals ze echt zijn? Dan is dit je kans!

Mail naar info@www.soulmates-images.com om een tijd af te spreken of bel 06-20230758.

Pure kinderfotografie

 

Voor meer informatie over de projecten van Peace by Melvin kijk op www.peacebymelvin.com of volg zijn facebook-pagina www.facebook.com/peace.by.melvin.