Herfstshoot Drunense Duinen – Dat ik dol ben op de natuur weten mijn klanten, maar dat komt alleen maar goed uit want mijn klanten zijn ook dol op de natuur. Als ik families uit de regio fotografeer belanden we dan ook regelmatig in de Drunense Duinen. Gelukkig is dit Brabantse natuurgebied zo groot en veelzijdig dat dit voor mij nooit routine word. Ik kom er in elk seizoen graag en elke familie is weer anders. Bij deze herfstshoot mocht ik vooral van de uitbundige vrolijkheid van deze familie genieten! Dochtertje Ziva kon niet genoeg krijgen van het ontdekken van de natuur en broertje Sem (toen nog lekker warm in de buik) gedroeg zich uiteraard voorbeeldig 😉

Op onderzoek uit in de Drunense Duinen

In bomen klimmen in de Drunense Duinen

Onderzoeken en klimmen in de natuur

Met bladeren spelen bij de herfstshoot

Met bladeren gooien bij de herfstshoot

Lekkere herfstwandeling tijdens de fotoshoot

Door het hoge gras van de Drunense Duinen

Mooie kinderfoto's tijdens de herfstshoot

Met de hond op de foto tijdens de herfstshoot

Liefde in beeld gebracht tijdens de herfstshoot

Dansen met mama tijdens de herfstshoot

Lekker dollen in de Drunense Duinen

Dollen met papa tijdens de herfstshoot

Broertje in wording

 

Van nog een herfst-familie-shoot genieten? Klik dan hier.