De Fearless Family Awards zijn een nieuw ding voor mij. Vroeger was ik al lid van Fearless Photographers, opgericht als DE community voor trouwfotografie in reportagestijl. Ook daar mocht ik in één van de eerste rondes een award in ontvangst nemen. Maar toen fotografeerde ik steeds minder bruiloften en steeds meer families, waardoor ik mijn lidmaatschap opzegde. Toen de oprichter van de Fearless community gehoor gaf aan de wens van onder andere mij, om ook familiefotografen te verwelkomen, zat ik net in een fase waar ik helemaal niet overtuigd was of ik überhaupt nog wilde blijven fotograferen. Maar nu ik zekerder ben dan ooit over mijn passie voor fotografie, was één van mijn eerste stappen een profiel aanmaken bij de Fearless Family Photographers. En ja, nu we er toch zijn, ook gelijk een aantal foto’s in te sturen voor de Fearless Family Awards.

Vandaag werden de awards van ronde 9 bekend gemaakt. Ik ben trots en dankbaar, dat ik in de portret categorie drie awards in ontvangst mag nemen. Wat een getalenteerde fotografen zitten bij deze community aangesloten. Om mijn werk daartussen gewaardeerd te zien, geeft een onwijs goed gevoel. Alle awards van ronde 9 vind je hier.

Fearless Family Awards foto van jongen met puppies
Fearless Family Awards foto van meisje met lammetje
Fearless Family Awards foto van jongen op zeilboot

Meer van mijn kinderportretten vind je hier.