Trouwreportages en portretsessies – ik ben er helemaal gek op! Een stralende bruid, een bolle buik, twee kleine handjes, die elkaar vinden. Het zijn meestal de gelukkige momenten, die ik vastleg en daar geniet ik intens van. Toch word ik om me heen regelmatig geconfronteerd met mensen, die net een beetje meer steun kunnen gebruiken. En dan vraag ik me altijd af wat ik voor hun kan betekenen. Extra fijn is het dan als ik met mijn fotografie een steentje bij kan dragen.

Zo ook in dit geval. Via een bijzonder lieve vrouw kwam ik op Facebook bij Vrouw&Verbinding terecht. Regelmatig zorgen hun met een mooi stukje inspiratie ervoor dat mijn dag met een positieve gedachte begint. Op 20 april organiseren hun een vrouwen-netwerk-event in Heemskerk. Deze staat volledig in het teken van Support4Specials, een stichting, die dolfijntherapie voor kinderen met een verstandelijke beperking mogelijk maakt. Met een loterij proberen Monique en Gerda zo veel mogelijk geld voor de stichting op te halen.

Soulmates Images stelt hiervoor een familieshoot ter beschikking. Heb jij ook een dienst of een product, dat je in het teken van het goede doel wil stellen of wil je bij het event aanwezig zijn? Stuur mij dan snel een berichtje zodat ik jullie in contact kan brengen. Heb je een Facebook profiel? Dan kan je ook rechtstreeks naar de site van Vrouw&Verbinding gaan om je aan te melden.

Familiefoto's op het strand