Dat je bij bruidsfotografie je eigen kroost niet mee kan brengen naar de fotoshoot ligt voor de hand, maar ook bij familiefotografie zoek ik liever een oppas als ik op pad ga. Ons kleine ventje is nog net geen zes jaar een heel groots in het trekken van aandacht. Soms zeggen mensen tegen me ‘goh, breng hem toch mee’ maar dat heb ik geweten. Ik moet mijn aandacht kunnen vestigen op de mensen voor de camera zonder afleiding van het mensje dat de grootste impact op me heeft.
Gisteren was er echter een uitzondering. Toen had ik voor mijn familiefotografie Joshua voor de lens. Hij had deze fotoshoot via mijn Facebook-pagina gewonnen. Aangezien we de mama’s van Joshua goed kennen en die ons als dank ook nog wilden verwennen met een heuse picknick in de duinen, heb ik mij toch over laten halen. En gelukkig maar, want niet alleen maar dat Joshua het goed kon vinden met Melvin, maar nu hebben we ook eindelijk maar weer eens mooie foto’s van onze eigen kleine vent! Over een paar dagen volgend dan uiteraard ook nog de foto’s van Joshua met zijn mama’s hier op het blog…

Rollebollen in de zandverstuiving van Rosmalen Rollenbollen bij de zandverstuivingen van Rosmalen

Familiefotografie in de bolderkar De bolderkar was voor beide jongens het leukste!

Met de bolderkar bij de zandverstuiving van Rosmalen De zandverstuivingen waren een uitdagende parcours

Trekken van de bolderkar voor op de foto Melvin deed goed zijn best

Vriendjes in de bolderkar De inzet werd beloond … Joshua vond hem heel aardig

Portretfoto met garnaal Dat is boffen: garnalen bij de picknick

Kinderfotografie in de duinen Genieten van het zand en van elkaar 

Rollebollen in het tegenlicht Melvin blij – maar met zo’n mooi licht is mama al helemaal blij

Portretfoto's in het avondlicht En dan nóg twee portretjes – de trotse mama kan het niet laten

Familiefoto's in het tegenlicht En dan – met papa er ook nog bij – familiefotografie voor de fotografe zelf