Om mijn bruidsfotografie meer te promoten en klanten, die de website bezoeken, een gevoel te geven hoe ik in elkaar zit, was het al lang mijn wens om een promofilm te laten maken. Het duurde even voordat ik iemand gevonden had, die ik dit project aan durfde te vertrouwen. Uiteindelijk was het het werk van Full Focus Media dat mij volledig overtuigde, en meer nog de persoon erachter. Stefan Hems is een toffe gozer, die heel servicegericht werkt – iets waarmee je mij meestal kan winnen. De klant is bij hem nog echt koning, en daar hou ik van! Toen moest er een koppel gevonden worden, dat het voor de film niet erg vonden, om gelijk voor twee camera’s te staan: mijn fotocamera en Stefans filmcamera. Hier hoefde ik niet lang over na te denken: Voor Simone en Leendert had ik al de bruidsfotografie verzorgd en voor hun eerste trouwdag een trash-the-dress-shoot. Mijn eerste Fearless Award heb ik aan hun trouwreportage overgehouden. Ondertussen volgden ook nog een zwangerschapsshoot en de bevalling van hun eerste kindje Sem, die ik in beelden vast mocht leggen. Met de keuze voor dit stel was ook de locatiekeuze snel gemaakt: Op de Sonse Heide hadden we al de fotoshoot tijdens hun trouwdag gemaakt en dat voelde dus lekker vertrouwd. Het resultaat van de film kunnen jullie op mijn homepage zien. Ik ben er echt heel blij mee. Mijn onzekerheid voor de camera heb ik niet helemaal kunnen overwinnen, maar hey – ik werk natuurlijk ook niet voor niets achter de camera. Laten jullie een berichtje achter, wat jullie van het eindresultaat vinden?

Sfeerfoto Sonse Heide Toen we in de vroege ochtend begonnen, hing er een prachtig sfeertje boven de Sonse Heide

Stefan Hems van Full Focus Media The master himself

Bison op de Sonse Heide Helaas kwam dit bizon maar kort op bezoek en bleef niet wachten tot het bruidspaar arriveerde

Bruidspaar op de Sonse Heide Stralend als tijdens hun echte bruidsfotografie, met het allereerste fotomomentje van de kleine Sem

Bruidsfotografie op de Sonse Heide Bruidsfotografie op de filmset 

Verliefd koppel bij zonsondergang Bedankt Simone en Leendert! 

2 Comments

  • Simone schreef:

    Je blijft een vakvrouw! Ontzettend mooi geworden. Fijn om te doen voor iemand met passie voor haar werk. Met het resultaat maken we elkaar weer blij. 🙂