Als bruidsfotograaf kan ik helemaal lyrisch worden van het oog voor detail dat een bruidspaar kan inbrengen in het geheel van hun grote dag. Mijn bruidsfotografie kenmerkt zich onder andere door het opmerken van deze details omdat die voor een groot deel de sfeer van de dag bepalen, naast de emoties van de aanwezige mensen uiteraard. Hartjeskettingen gemaakt door de bruidsmeisjes, een vogelnest als ringkussen, handgemaakte taarttoppers – op elke bruiloft kom ik weer iets tegen waar ik met mijn camera heerlijk van kan genieten. Het ene detail dat bij veel bruiloften echter het meest in beeld komt is toch wel het bruidsboeket. Aangezien ik zelf heel erg van bloemen hou ben ik bij aankomst vaak extra nieuwsgierig hoe het boeket eruit zal zien. Weet je nog niet waar je voor het mooiste bruidsboeket terecht kan? In Brabant vind ik Giel Tuns Bloemist in Best er absoluut uitsteken. Ga eens langs in hun bijzonder sfeervolle winkel. De mogelijkheden zijn eindeloos …

Bruidsboeket van Giel Tuns Best Één van mijn favoriete bruidsboeketten van Giel Tuns in Best

Klassiek wit bruidsboeket Een klassiek wit bruidsboeket past zich makkelijk aan bij dit prachtige jurk.

Opvallend rood bruidsboeket Dit opvallend rode bruidsboeket zal in de bruidsfotografie altijd een eyecatcher zijn.

Bruidsboeket passend bij de kleuren van de dag Bruidsboeket in de themakleuren van de dag. Dit zal bij de bruidsfotografie voor een mooi geheel zorgen.

Elegant bruidsboeket met hond Dit elegante bruidsboeket beviel ook de hond en kon door zijn lengte ook voor andere zaken dienen …

Zelfgemaakt bruidsboeket van vlinders Dit bijzondere bruidsboeket werd zelf in elkaar gezet door de bruid.