Bruidsfotografie draait voor mij bijna uitsluitend om mensen, maar voor de bruidsparen zelf is ook de keuze van hun trouwlocatie een belangrijke punt voor een geslaagde trouwdag! Deze bruiloft in Den Bosch en Oss bracht mij voor het eerst naar drie bijzonder mooie locaties waarvan ik gerust kan zeggen: Ik hoop dat ik hier nog heeeeeel vaak zal mogen fotograferen! Het pontje van de stad naar de Bossche Broek – de Moerasdraak – was een bijzonder charmante locatie voor een fotoshoot. Daarna de Sint-Jan, die mij echt overdondert heeft – zo’n prachtige sfeer, ook al is het even wennen, dat er toeristen gewoon met je mee staan te fotograferen. De gezelschap van dit bruidspaar had trouwens iets heel moois bedacht om bruid en bruidegom voor de kathedraal op te wachten: het zwaaien met bont gekleurde vlaggetjes met persoonlijke boodschappen van de gasten erop! Wat een fleurig beeld – een keer iets heel anders dan rijst of bellenblaas. Helemaal verliefd werd ik toen we voor het trouwfeest aankwamen bij Klooster Bethlehem! Wat een sfeervolle trouwlocatie! En toch – zo mooi ik al die locaties vind – uiteindelijk draait het voor mij om de mensen, volwassene en kinderen! En zo is één van de foto’s die we bij de Moerasdraak hebben gemaakt één van mijn favoriete familiefoto’s tijdens mijn bruidsfotografie …

Vader begroet bruid
Emotionele begroeting in de ochtend door de vader van de bruid

Trouwfoto's bij de Moerasdraak in Den Bosch
Bruidsfotografie bij de Moerasdraak in Den Bosch

Vader geeft bruid weg in de Sint-Janskathedraal
De vader geleid zijn dochter naar het altaar 

Bruiloft in de Sint Jan te Den Bosch
Prachtige sfeer in de Sint-Janskathedraal te Den Bosch

Bruidsjonker brengt ringen in de Sint Jan
Een bijzonder jonge bruidsjonker brengt de ringen 

Bruidsfotografie op de Moerasdraak in Den Bosch
Één van mijn favoriete familiefoto’s tijdens mijn bruidsfotografie 

Kleurrijke vlaggetjes kondigen het bruidspaar aan voor de Sint-Jan
Kleurrijke vlaggetjes kondigen het bruidspaar aan

Bruidspaar verlaat de Sint-Jan tussen kleurrijke vlaggetjes
Een heerlijk, kleurrijk gezicht

Van de Sint-Jan naar Klooster Bethlehem
Van de Sint-Jan naar Klooster Bethlehem