Voor het 50-jarig huwelijk van dit echtpaar werd ik gebeld, jaren nadat ik hun familie al eens eerder op de foto heb mogen zetten. Hoe tof is het dan als het gezin ‘ineens’ is uitgebreid met twee (klein)kinderen. En natuurlijk waren zij de sterren van de dag! Eerst hebben we in de grootouderlijke tuin heel wat familieportretten genomen. Extra leuk was daarbij dat ik naar deze opdracht gewoon op de fiets naartoe kon.
In de middag vertrokken wij naar de Herberg van Boxtel, waar de kinderen de locatie versierden met zelf geknutselde kunstwerken. Na het veroveren van de heerlijke, maar vooral ook kunstige, gebakjes van Patisserie de Rouw begonnen de gasten binnen te stromen. Naast enkele speeches en een dansje werden veel herinneringen opgehaald, geknuffeld en gelachen. Zo mooi om de trots op de gezichten van de twee jongens te zien – en stiekem natuurlijk ook bij de (groot)ouders. Het was voor mij een groot feest om hierbij aanwezig te mogen zijn!
Wat ik bijzonder fijn vond om te zien, was dat de kinderen helemaal zich zelf mochten zijn. Geen strikje om, maar wel je nagels lakken en een klipje in je haar? Helemaal okay! Dat zijn de families die ik het liefst voor mijn lens heb!

50-jarig huwelijk

Familieportretten

Familieknuffel tijdens de fotoshoot

Kleinzoon en moeder-zoon portret

Moeder-zoon-knuffel

Familieportretten

Vlijtige helpers

Decoreren voor 50-jarig huwelijk

Decoreren voor 50-jarig huwelijk

Gebakjes veroveren

Nieuwsgierigheid van kinderen

Welkomst van de gasten bij 50-jarig huwelijk

Gasten halen herinneringen op

Steun bij mama zoeken

Begroeten van de gasten

Kleinzoon begroet gasten

Trots

Gastheer begroet de gasten

Kleinzoon leest gedichtje voor

Kleinkinderen op je 50-jarige huwelijk

Dansje voor oma en opa voor hun 50-jarig huwelijk

Zoon houdt speech voor zijn ouders

Herinneringen ophalen tijdens speech

Nog meer kijken? Geen 50-jarig huwelijk, maar wel een Brabantse trouwerij met even veel gezelligheid vind het hier.