nl

Boek

Ode aan de Knuffel

Voor het boek Ode aan de Knuffel van de 12-jarige Melvin mocht ik voor Peace by Melvin de fotografie verzorgen. Het boek is een verzameling van bijzondere knuffelverhalen, gedichtjes, tekeningen en liedjes en van de opbrengst gaat Melvin een creatief evenement organiseren voor kinderen die heel erg gepest worden. Ik ben dan ook heel trots dat ik voor de verhalen de knuffelaars met hun dierbare pluizige vriendjes in beeld mocht brengen. In zeven maanden reisde ik daarvoor 4.304 km door Nederland en België om jonge en oudere knuffelaars, bekende en onbekende en soms zelfs knuffelaars op vier poten (één keer op twee poten) vast te leggen. Het moge duidelijk zijn dat de liefde van de knuffelaars voor hun knuffels soms heel erg diep gaat. Ik had dan ook voor de camera wat ik het liefste fotografeer: de liefde in alle puurheid. Wat een feest om te mogen doen en op die manier een steentje bij te mogen dragen aan een steuntje in de rug voor gepeste kinderen.

Ode aan de Knuffel is voor 20,- euro verkrijgbaar als hardcover boek met 160 pagina’s. Een prachtig cadeau voor de hele familie. Je besteld het boek hier of in de boekhandel.

Cover Ode aan de Knuffel