nl

Blog

Familiefoto’s en kinderfotografie puur en vol liefde. Naast alle portfolio foto’s die op deze website te vinden zijn, vinden jullie hier de allernieuwste bruidsreportages, lifestylereportages, familiereportages en artistieke kinderfoto’s. Laat je inspireren en ontroeren door de liefde die ik van de mensen voor mijn camera weet in te vangen. Met veel plezier leg ik elke keer opnieuw de verbondenheid en passie tussen mensen (en dieren) vast. Van de ontluikende liefde van een jong koppel tijdens de loveshoot en de grote dag in jullie leven tijdens de bruiloft, via het groeiende wonder in je buik tijdens de zwangerschapsshoot en de eerste beelden van het nieuwe familielid tijdens de newbornshoot tot aan familiefoto’s van jullie complete gezin en het vastleggen van de uitvaart van een dierbare tijdens de afscheidsfotografie. De hele cirkel van het leven en de liefde. Je vind reportages van de familie-uitjes die ik organiseer en beelden van projecten die mij aan het hart gaan, zoals mijn fotografie voor Stichting Peace by Melvin en binnenkort voor mijn project rondom moederinstinct. Ik houd er trouwens van om contact te hebben met mijn volgers. Dus laat gerust onder jouw favoriete blog een bericht achter, zodat ik kan zien wat jullie bezig houd! Wil je zelf ook zo pure foto’s van jezelf en / of je geliefden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Familiereportage Engelermeer

Geplaatst op 19 juli 2020

Familiereportage Engelermeer

Familiereportage Engelermeer: Voor de derde keer had ik dit gezin voor mij camera, en wat geniet ik elke keer weer van hun vrolijkheid! De eerste keer nog met twee kinderen, en nu zie ik deze kanjers steeds verder groeien. Dit gezin maakt van de familiereportage elke keer een heerlijk familie-uitje. Het Engelermeer in het Brabantse Den Bosch is daarvoor een geschikte locatie. Ik was er nog niet eerder geweest, maar werd op slag heel blij van de veelzijdigheid van dit natuurgebied met strand, bos en speelgelegenheden. In het begin waren de...

Lees meer

Loveshoot Essche Stroom

Geplaatst op 10 juli 2020

Loveshoot Essche Stroom

Een loveshoot, dat was net wat ik nodig had. Nadat mijn bruiloften van 2020 door Corona waren verzet naar 2021 – en ook alle familiereportages van maart t/m juni afgezegd moesten worden, kwam ik een beetje in een dipje terecht. Mijn hele bezieling, mijn passie, van één op de andere dag stil gezet. Hoe blij was ik toen mijn agenda in juli weer flink vol begon te lopen. Eindelijk mag ik weer doen, waar ik heel veel energie van krijg. En deze loveshoot was wel een hele toffe opdracht om mee te beginnen! Wat een mooie liefde tussen deze...

Lees meer

Verbondenheid zit in je hart

Geplaatst op 12 mei 2020

Verbondenheid zit in je hart

Verbondenheid. Het is de brandstof waar ik op draai. In mijn werk, maar zeker ook in mijn privéleven. Mij verbonden voelen met anderen geeft mij een warm en geborgen gevoel. En dat gevoel geef ik ook graag weer door aan anderen. Daarom is de liefdevolle verbinding tussen mensen (en dieren) ook het hoofdonderwerp van mijn fotografie. Op dit moment word onze maatschappij juist gevraagd om meer afstand te houden. Iets dat indruist tegen de menselijke natuur. Dus zoeken we naar andere wegen om toch met elkaar in verbinding te blijven. We bellen...

Lees meer

Afscheidsfotografie met vlinders

Geplaatst op 5 maart 2020

Afscheidsfotografie met vlinders

Afscheidsfotografie met vlinders Het fotograferen van afscheidsreportages is iets dat mij altijd raakt, maar deze uitvaart in Haaren heeft bij mij extra veel losgemaakt. De wens van de familie was het om op de begraafplaats vlinders los te laten, maar net van tevoren kregen ze te horen dat de weersomstandigheden te koud waren. Echte vlinders maken dan geen kans om in de vrije natuur te overleven en worden daarom niet geleverd. Als dierenliefhebber sta ik helemaal achter dit standpunt, en ik ben blij dat dit soort bescherming bestaat. Bij Els...

Lees meer

Day in a Life reportage éénmalig in ruil aangeboden

Geplaatst op 24 februari 2020

Day in a Life reportage éénmalig in ruil aangeboden

Day in a Life reportage: een reportage van jullie leven als familie, van het opstaan tot aan het naar bed brengen van de kinderen. Met al die kleine routines, die liefdevolle momentjes die je voor eeuwig zou willen vasthouden. Misschien heb je zo’n Day in a Life reportage altijd al eens hebben willen boeken, maar vond je het nogal kostbaar? Op dit moment bied ik de mogelijkheid aan om deze reportage te betalen met een ruilmiddel, ik heb deze fotoreportage namelijk onlangs gegeven voor een ludieke ruilketen. Stijn en Ron, de oprichters...

Lees meer

Moederinstinct: krachtige verhalen gezocht voor fotoproject

Geplaatst op 20 februari 2020

Moederinstinct: krachtige verhalen gezocht voor fotoproject

Moederinstinct. Voor sommigen is het een vaag woord, dat vooral de associatie wekt dat moeders meestal een sterkere band met hun kind(eren) hebben, omdat ze de kleine in hun eigen lichaam voelen groeien. Voor anderen is het een soort heilige graal omdat het een oerinstinct is die voortkomt uit een gevoel dat diep geworteld is in onze natuur; eerder iets magisch dan dat het in woorden kan worden uitgelegd. Zelf hoor ik meer bij die laatste categorie. Toen ik net moeder was geworden, wilde ik die duidelijke stem in mij nog wel eens aan de kant...

Lees meer

Reportagefotografie voor Brabeau: De Heeren van Hal

Geplaatst op 17 februari 2020

Reportagefotografie voor Brabeau: De Heeren van Hal

Reportagefotografie: Ik mocht weer eens voor Brabeau op pad en niet zo maar. Deze keer mocht ik fotograferen voor de serie “Binnenkijken” bij de Bed & Breakfast van de Heeren van Hal. In een thuiswedstrijd onder de rook van Den Bosch mocht ik genieten van het huis van Dick en Peter. Aangezien de reportage voor het winternummer van Brabeau gepland stond, moest ik de shoot een jaar van tevoren inplannen. Je wilt immers geen beelden met groen overladen bomen in je knusse kerstuitgave. En we hadden extra geluk dat er die winter nog...

Lees meer

Trouwfotografie Ulvenhout: Janneke en Sander

Geplaatst op 11 februari 2020

Trouwfotografie Ulvenhout: Janneke en Sander

Trouwfotografie Ulvenhout: De afgelopen dagen heb ik eindelijk weer eens mijn website een beetje vernieuwd. Daarbij kwam ik foto’s tegen die ik nog steeds niet heb geblogd en dat vind ik jammer. Daarom vandaag alsnog deze bruiloft van Janneke en Sander in het Brabantse Ulvenhout op mijn blog. Een dag vol liefde en verbinding op Landgoed Luchtenburg dat toen nog diende als trouwlocatie. Als ik nu naar de foto’s terug kijk, geniet ik weer van deze heerlijke dag vol sprankelende oogjes, dikke knuffels en veel gelach. Wil je nog een...

Lees meer

Ode aan de Knuffel: fotografie voor boek tegen pesten

Geplaatst op 25 november 2019

Ode aan de Knuffel: fotografie voor boek tegen pesten

De afgelopen maanden heb ik mij bezig mogen houden met een project waar ik al lang van droomde: fotograferen voor het boek Ode aan de Knuffel. Dat de auteur van het boek onze eigen zoon Melvin is, maakte het project extra bijzonder. En het feit dat de opbrengst van Ode aan de Knuffel 100 % aan het goede doel gaat, maakte dat ik mijn eigen opdrachten hiervoor graag een stukje opzei heb geschoven. Ode aan de Knuffel is een verzameling van bijzondere verhalen van mensen die een speciale band met hun knuffel hebben. Naast die verhalen maken...

Lees meer

Kinderfotografie Rielse Heide

Geplaatst op 6 september 2019

Kinderfotografie Rielse Heide

Kinderfotografie Rielse Heide: Veel was er niet meer over van de heide, toen we er afgelopen weekeinde op uit trokken. Maar daar hadden deze drie stoere kerels geen last van – die vermaakten zich hoe dan ook. Of moet ik zeggen vier stoere kerels, want met de jongens samen was Diesel meegekomen en die zorgde voor extra pret. Diesels voornaamste zorg was dat iemand de bal voor hem zou gooien en dat gebeurde ook veelvuldig. Ook als de bal in de boom verstopt werd, bleef de hond enthousiast. Het waren echter uiteindelijk toch de drie broers...

Lees meer